Oh happy days

2018-02-27 / 22:11:11 / Allmänt / 0 kommentarer
📍Koh Lanta National park
Idag har varit en riktigt bra dag! Har betat av ett 6-15 pass på jobbet med bästa Lisa och har varit på så bra humör hela dagen. (Beror nog på mitt konternueliga intag av föda men allra mest av sällskapet!!)
Har varit RIKTIGT kallt idag och även på jobbet då det drar från alla fönster och dessa jäkla dörrar som konstant ska öppnas och stängas... Önskar luftslussar på dessa tack!
Hemma från jobbet kollade jag lite på youtube innan Jonte kom hit. Vi åkte och handlade och lagade vår specialité; lasagne
Sååååååå god blev den!! Blev även matlådor också det är ett stort plus. Efter middagen så har vi bara myst och lyssnat på musik. 
Just nu ligger gosen och sover och jag kollar lite mer youtube innan jag ska sova. Är nämligen ledig imorgon så hade varit härligt att  sova lite längre än 06.30 imorgon. 
Är ändå väldigt trött nu, som jag alltid är, så ska bara kika klart på detta klipp innan jag slocknar.

Kramis

En helg i min smak

2018-02-25 / 16:52:56 / Allmänt / 0 kommentarer
(null)

Fredag: blev ett kaosavslut på jobbpasset och landade väl hemma en timma senare än planerat. Tur som jag har så kom mamma precis hem med lite hamburgare som jag drog i mig rätt fort. Åkte till tibro för en hemmakväll med mys hos Jonte. Vi båda var helt färdiga och somnade i soffan runt halv tio... 
Lördag: vaknade runt halv 9 och kollade på lite youtube i väntan på att J skulle vakna. Vi drog oss i sängen innan vi åkte och handlade inför frukosten som vi sedan smällde i oss. Jonte skulle till Örebro över helgen så han drog rätt direkt men själv stannade jag kvar en stund innan jag åkte hemåt.
Klara bad mig följa med på innebandy vilket jag gjorde, kanske inte den roligaste matchen någonsin men men. 
Kvällen bestod av tacos, mello och mamma Mia med Lisa och Sofie. Landade hemma runt 12 och slocknade väl runt 1. 
Söndag: sov ut och käkade frukost. Städade lite i rummet och åkte sen till IP för att kolla på vår träningsmatch, vilket var RIKTIGT kallt. Nu har jag precis kommit upp från ett varmt vad och kollar på the choise, som än sålänge verkar väldigt bra!
Kramis

En dag på jobbet

2018-02-23 / 15:00:33 / Allmänt / 0 kommentarer
(null)

Sitter just nu på min rast, 15 min kvar av den och cirka 3 timmar kvar efter det!
Planen för kvällen är väldigt oklar, blir nog en mysig hemmakväll. 
Dagen idag har ändå flutit på ganska fort, med Petra och Lisa blir alla pass lite roligare!!

Nu ska jag äta lite fredagsgodis innan jag ska fortsätta jobba.

Kramis

Filmtips!!

2018-02-22 / 20:54:53 / Allmänt / 0 kommentarer
(null)

Alltså!!!! Gråtfilm deluxe, ååååå så bra den var! Älskar man romantiska men ändå sorgliga filmer är denna THE ONE. 

Kramis 

Ny start

2018-02-22 / 20:13:45 / Allmänt / 0 kommentarer
📍Brooklyn Burger
Hej hopp! Detta var inte igår... 
tänkte testa att komma igång med uppdateringen mer igen, saknar att dokumentera det lilla i vardagen.
So let’s start: Torsdag och en dag kvar till helg. Hade kortpass på jobbet så slutade vid nio men stannade kvar och hängde med kollegor, åt gofrukost, planerade en liten hemlighet med Lisa och lite mer därtill. Vid 13 mötte jag upp Sofie, Sofia och Rebecka för en lunch på Brooklyn burger. Vid halv tre drog vi hemåt. 
Sen dess har jag inte gjort speciellt mycket, kollat på en film, lagat matlåda och bakat fredagsfika till mina favoriter på jobbet. 
Missar tyvärr min fotbollsträning, har förövrigt bytt lag till Ulvåker, pga min dumma två. Hoppas hoppas hoppas att den inte är bruten!!!! Men håller det i sig så får man väl tyvärr bara anta det.
Det var väl allt för denna gång, hoppas jag är tillbaka snart igen. 
Kramisar


RSS 2.0