Favorit doften

2018-04-18 / 18:53:50 / Allmänt / 0 kommentarer
(null)

Är så trött idag!!! Det enda jag velat göra på jobbet är att sova samt sätta en "ur funktion" skylt på mig själv.
Slutade 15 idag och så fort jag kom hem satte jag mig någon timma i solen som ett försök till energi i form av D-vitamin. 

Öppnar imorgon och i och med detta ligger jag redo att sova i sängen redan vid 18.20... Tänkte slå på ett avsnitt Gossipgirl och fylla rummet med Pink Sands doft innan jag tackar för dagen. 

Ha det så bra!

Family

2018-04-17 / 21:56:20 / Allmänt / 0 kommentarer
(null)
Hittade denna bilden i ett album förut, är nu mer favoritbilden helt klart!!
Sen senast har jag jobbat och jobbat lite till... hade en 6 dagarsvecka och därmed helgjobb. Har spenderat varje dag med J också, så mysigt när man äntligen får lite tid till att träffas. 
I söndags efter jobbet åkte även jag och pappa för att titta på vår seriepremiär som jag tyvärr missade pga mitt revben.. förlust med 1-2 blev det också.. 

Nu är det ny vecka och nya tag. 2 av 5 dagar på jobbet och det har varit 2 stressiga sådana. 

Sker lite förändringar på jobbet och vissa gör mig motiverad medan andra får mig att vilja sluta tyvärr. Är riktigt kluven.

Har än sålänge även hunnit med 2 träningspass och en lunch med sofie! 
Nu kämpar vi vidare😃

Danmark 2018

2018-04-10 / 21:02:11 / Allmänt / 0 kommentarer
(null)

Fina fina laget
Har i helgen varit på ett träningsläger i Vråå, Danmark. Vi bodde på en nyrenoverad idrottsanläggning i små "hotellrum" och jag delade med Moa, Klara och Felicia. 
Vi hade 3 träningspass varav ett av dem var en internmatch. Jag har tyvärr lyckats göra något med revbenen så kunde inte vara med mer än de första passet och halva andra. 
På lördagen var det lagfest och det var verkligen superkul! Vi hamnade på något "disco" på anläggningen och det kan ha varit en av de bättre "utekvällarna". 

Är glad att jag vågade byta och testa något nytt. Dessa brudar är grymma!

Gameday

2018-04-02 / 10:18:13 / Allmänt / 0 kommentarer
(null)

Annandagen och det väntas DM-match i lilla Edet. Vinna eller försvinna är det som gäller så hoppas verkligen att vi kan spela bra idag!! 
Idag är det sista dagen på långledigheten... Vill inte jobba men det är bara 3 dagar innan jag åker iväg på träningsläger till Danmark med fotbollen. 
Har under mina lediga dagar fre-mån inte gjort supermycket fast ändå en del.
I fredags fixade vi en babyshower åt Petra vilket var sååå kul! Kom hem därifrån vid 00.30 och åkte direkt till Jonte och sov där. 
I lördags åt vi påsklunch hos J’s föräldrar, tog en kort promenad. Vi stannade kvar under kvällen och fick supergod middag!! Bookmaker 😍
Igår tog vi det lugnt, åt godfrulle och kollade klart på en film som vi påbörjat kvällen innan. Under dagen städade vi lägenheten och satte upp lister. Käkade lunch hos J’s föräldrar igen och även middag. 

Kramis


RSS 2.0