Weekend

2017-03-27 / 19:45:13 / Allmänt / 0 kommentarer

I torsdags natt åkte jag och Jonte till stugan för en riktig myshelg. 

Fredag: jag åt frukost i solen innan Jonte vaknade och därefter tog vi en promenad till havet för att bara njuta och klättra lite i bergen. Det slutade med att vi fick gå och leta efter en hund som hade sprungit iväg. Vi tog en tur till Lysekil för att handla och vi käkade även lite lunch där innan vi åkte hem och bara tog det lugnt och åt tacos.
Lördag: Spa-day!! Vi åkte till vann hotell och konferens för ett så kallat "lunchspa". Var väldigt skönt och mysigt, dit vill jag åka igen! På vägen hem tog vi turen över smögen. Det allra mesta var helt stängt men vi tog ändå en obligatorisk bryggpromenad och även ett obligatoriskt köp av räkor på Göstas. Väl hemma var vi helt mosiga och satte därför på en film och tog det bara lugnt. Kvällen fortsatte på samma lugna spår innan jag (som vanligt) somnade i soffan.
Söndag: en till slappdag då vi bara låg i soffan och tog det lugnt. Vi kom ut en stund för en snabb och kall fika och även lite lek. Efter städning och packning rullade bilen hemåt vid halv fem. 
Dagen slutade i tibro där det bjöds på god mat innan jag åkte hem och sov då jag öppnade idag (måndag).

En av de bättre och mysigare helgerna på länge!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0