Spring

2017-03-27 / 19:53:32 / Allmänt / 0 kommentarer

Jobb idag mellan 04.30-09.30, ett skönt pass att ha då vädret idag var grymt! Stannade dock kvar i drygt en timma och pratade lite då Lisa kom förbi. Tillslut kom jag där ifrån och drog mig till gymmet för ett intervallpass men det blev även lite armar. Väl hemma satte jag mig i solen i flera timmar och kollade på youtube samtidigt som jag avnjöt min älskade NOCCO och en avokadomacka. Städade av mitt rum och köket innan jag lagade mig lite äggröra. När mamma kom hem ville hon ha sällskap i spåret så vi drog upp till berget och sprang en sväng. Sen dess har jag tagit det lugnt och lagade tacosallad till middag. Just nu ligger jag i sängen helt slut efter dagen.
Weekend

2017-03-27 / 19:45:13 / Allmänt / 0 kommentarer

I torsdags natt åkte jag och Jonte till stugan för en riktig myshelg. 

Fredag: jag åt frukost i solen innan Jonte vaknade och därefter tog vi en promenad till havet för att bara njuta och klättra lite i bergen. Det slutade med att vi fick gå och leta efter en hund som hade sprungit iväg. Vi tog en tur till Lysekil för att handla och vi käkade även lite lunch där innan vi åkte hem och bara tog det lugnt och åt tacos.
Lördag: Spa-day!! Vi åkte till vann hotell och konferens för ett så kallat "lunchspa". Var väldigt skönt och mysigt, dit vill jag åka igen! På vägen hem tog vi turen över smögen. Det allra mesta var helt stängt men vi tog ändå en obligatorisk bryggpromenad och även ett obligatoriskt köp av räkor på Göstas. Väl hemma var vi helt mosiga och satte därför på en film och tog det bara lugnt. Kvällen fortsatte på samma lugna spår innan jag (som vanligt) somnade i soffan.
Söndag: en till slappdag då vi bara låg i soffan och tog det lugnt. Vi kom ut en stund för en snabb och kall fika och även lite lek. Efter städning och packning rullade bilen hemåt vid halv fem. 
Dagen slutade i tibro där det bjöds på god mat innan jag åkte hem och sov då jag öppnade idag (måndag).

En av de bättre och mysigare helgerna på länge!!


NEW

2017-03-09 / 15:07:38 / Allmänt / 0 kommentarer

Vaknade klockan 9 för att vara pigg och fräsch när jag vid 11 mötte saknade emelie på lunch!! Vi satt o prata om allt och inget. En kik i lite affärer slutade med en stor kasse med en ny jacka (den på bilden), en svart jeanskjol och två t-shirtar. Hade även min nya handväska/plånbok från Michael Kors, älskar den!!

Blev även en spontanklippning hos bästa lisa-marie när emlan började skolan. Såååå skönt med fräscht hår. 
Nu är jag och handlar med mamma, vid 17 ska jag prata med sofie och sen gymma med klara. 
Känns skönt att för första gången på länge verkligen ta vara på en ledig dag!


Fettis-dagen

2017-03-02 / 10:24:40 / Allmänt / 0 kommentarer

Detta kan varit den godaste semla jag ätit!!!

Doppad i choklad, chokladgrädde och vaniljkräm. HÖR NI HUR GOTT??


RSS 2.0