ingen match...

2012-01-21 / 23:04:45 / Allmänt / 2 kommentarer
matchen blev inställd på grund av snöstorm typ.. träffade flisan istället, vi fikade, gick till elins, käkade lunch, kollade på handbollsem, och sen drog vi till stan :) där träffade vi emma, eve och irma :) Skulle igentligen vart fler men vissa ville inte och gjorde annat istället, men vi hade i alla fall jätte kul! Först åt vi på spice n' rice, sen drog vi till hemmakväll och köpte godis! Efter det hade vi snöbollskrig påväg hem till emma! :D Skit mysigt ju, när vi kom till emma så snackade vi lite och började köra twister, kom trea varje gång :( men i alla fall! sen gick vi ut och åkte pulka på ica kassar, körde dunken och lite snöbolls krig ;) typ 20 över tio gick alla hem, eller vi fick skjuts av irmas pappa :D Hade verkligen hur kul som helst, bästa kvällen på länge!!! ni som inte var med missade något heltklart! älskar er tjejer!
nu så ska jag vara lite social mot flisan som sover här! puss godnatt! har tyvärr inga bilder men snor några från evelinas och emmas blogg ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad heter evelinas blogg ?:)

2012-01-22 @ 10:00:48
Postat av: amanda

inte för att vara sådan men jag och malin ville vara med men precis när ni skickade smset så åkte vi iväg till mariestad så det gick inte..

bra att ni hade kul iaf, får göra om det igen när hela laget är med<3

2012-01-22 @ 10:46:02
URL: http://amandaaayeah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0